Evenimente

Alegerea fotografului sau videografului pentru evenimentele private ține în primul rând de sinergia dintre profesionist și client.

Stilul care ne caracterizează pe noi este cel natural, firesc, bazat pe instantanee, care surprind cel mai bine bucuria și unicitatea momentului. Ne dorim ca în momentul în care te vei uita peste 5, 10 sau 50 de ani la fotografiile din ziua nunții să îți amintești perfect cum te-ai simțit, la ce ai tresărit sau ce te-a surprins.

Oferim servicii foto video personalizate, în funcție de cerințele și nevoile tale, care acoperă fiecare etapă a evenimentului:
-Pachete pentru nunți (ședințe foto înainte de nuntă – love story, pregătirea mirilor în ziua evenimentului, cununia civilă, cununia religioasă, fotografii de eveniment la sală). De asemenea, îți punem la dispoziție o gamă largă de albume foto de diferite dimensiuni, complet personalizabile.
-Pachete pentru botezuri (fotografii/filmare Taina Botezului, ședință foto în altă locație cu părinții și nașii, fotografii/filmare eveniment la sală)
-Pachete pentru petreceri private (zile de naștere, evenimente speciale)
-Ședință foto familie (tematice, în studio sau alte locații)

Formular de contact